Mountainbike

Sölden, Austria

€0,00

Mountainbike

Vil du udfordres på mountainbiken, er du meget øvet eller skal hele familien kunne følge med – uanset hvad, er der i Østrig noget for alle niveauer.

Prøv MTB i Seefeld: vi kan anbefale dette fantastiske hotel

Hotel Garni St. Georg, Seefeld, www.aktivstrig.dk

Hvad er Mountainbike?

Cyklen er oprindeligt tiltænkt terrænkørsel, men er i løbet af de sidste ca. 20 år også blevet en populær hverdags- og turcykel. Groft sagt kan man skelne mellem mountainbikecyklen til hverdagsbrug og til sport. Cyklens kendetegn er det kraftige lave stel, brede dæk, det lige styr og (oftest) udvendige gear – en opbygning som gør cyklen

Mountainbike, www.aktivostrig.dk
Mountainbike, www.aktivostrig.dk

meget stærk. Cyklen findes både med stift stel og affjedrende forgaffel (hardtail) og i en fuldt affjedrende udgave (full-suspension), som også har affjedrende baghjul. Affjedringen gør det nemmere at styre cyklen på ujævnt underlag, fordi cyklen har bedre kontakt med vejen. Mountainbikesporten byder på flere forskellige discipliner, som hver især kræver en særlig cykel – fx cross country, trial og downhill.

Med 10.000 km markerede ruter, er Østrig et sandt slaraffenland for glade mountainbikere med hang til spænding og fart. Uanset om du vil have en afslappende hyggetur i naturskønne omgivelser, eller du tænder på adrenalinkick og sportslige udfordringer: Østrig har det hele!

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe med at finde den perfekte by med det perfekte hotel der passer til dine behov.

Få 3 uforpligtende tilbud

Aktiv Østrig anbefaler på det varmeste at benytte de unikke muligheder som Østrig byder på hvad angår Mountainbike, der er en oplevelse for alle lige fra nybegynderen til den super rutinerede mountainbike-rytter.

Aktiv Østrig anbefaler:

Seefeld:

Hotel Bergland:

Hotel Garni St. Georg, Seefeld, www.aktivstrig.dk

MTB04

Næsten alle hotellerne har selv kort og udstyr til leje, så spørg først på hotellet, er det ikke muligt så samarbejder de garanteret med turistkontor og sportsforretninger. Mountainbike er virkelig blevet en folkesport for både lokale og turister. Derfor er udbuddet af ruter også vokset med lynets hast. Og det i alle sværhedsgrader.

Aktivitets video

Mountainbike i Sölden

Mountainbike i Østrig

Mountainbike i St. Anton

Vælg cykel