Paragliding

Sölden, Austria

€0,00

Paragliding

SKAL PRØVES!!!!!

Ved paragliding i Østrig oplever man det imponerende landskab fra fugleperspektiv. Uanset om man har flyvelicens eller ej.

Svæv gennem den rene Østriske bjergluft og nyd landskabet oppefra. Regionen Wilder Kaiser har udviklet sig til et hot-spot for paraglidere. Også Zillertal og Wildschönau er velegnede. Flyveskolerne på stedet giver gerne oplysninger og tilbyder kurser for videreuddannelse.

Hvad er Paragliding?

Det er en sportsgren, hvor udøveren flyver motorløst under en faldskærmslignende skærm. I denne sport benytter udøveren ofte opdriften fra skrænter og bjergkanter til at komme i vejret. Det er ligeledes muligt at lade sig trække op i luften ved brug af et spil eller en bil, som man kender det fra svæveflyvning.

Paragliding er en “søster-sport” til drageflyvning (hanggliding) og udøves derfor ofte i samme regi. Mange af de danske klubber har således både drageflyvere og paraglidere som medlemmer.

Man kan også beskrive det som virkeliggørelsen af drømmen om at kunne flyve ved hjælp af naturens egne kræfter. Alt du behøver af udstyr er en paraglider, en sele og en hjelm, der alt sammen kan være i en velvoksen rygsæk. I Danmark flyves meget ved kyster med høje skrænter, hvor der er pålandsvind. Når vinden kommer ind over skrænten bliver den presset opad, og dette kan man udnytte til at holde os flyvende i timevis foran en skrænt. Man kan også flyve termikflyvning, hvor man udnytter at opvarmet luft stiger opad. Her bliver man trukket op med en lang wire til nogle hundrede meters højde. Hvis man finder termik, kan man flyve distanceture på adskillige kilometer. Man kan flyve året rundt.

Paragliding, www.aktivostrig.dk

Prøv tandem

Hvis du ikke har licens, men ønsker alligevel allerede i dag at opleve den vidunderligt lette følelse? Så er et tandemspring lige det rigtige for dig. Flyveskolerne i Østrig tilbyder disse flyveture for to personer. Bliver man grebet af feberen, kan man gennemføre uddannelsen på flyveskolerne i Østrig ellers kan man kontakte den danske paragliding uddannelse.

Denne fantastiske oplevelse kan fås både sommer og vinter og vi fra www.aktivostrig.dk mener at man bør prøve dette på begge årstider, da man ser Østrig oppefra hvilket er en fantastisk oplevelse i sig selv, men også vidt forskellige oplevelser på de forskellige årstider.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe med at finde den perfekte by med det perfekte hotel der passer til dine behov.

 

Aktivitets video

Paragliding Sölden

Paragliding Østrig

Paragliding Østrig

Paragliding Stubi