€0,00

Rafting

Vilde vandløb og uberørt natur. At lade sig føre ned mod dalen i gummibåd på en bjergflod er én af de mest populære sommeraktiviteter i Tirol.

Hvad er rafting? 

Det er en sejltur nedad en ofte rivende flod, med en stor gummibåd med plads til 1-10 personer. Bådene er konstrueret således, at de kan klare at blive smidt rundt, støde mod klipper eller lignende, og er udstyret med reb rundt i kanten man kan holde fast i, samt fodstropper. Ud over selve turen udstyres man ofte med sikkerhedsudstyr så som hjelm og en tyk gummidragt med indbygget redningsvest.
På nogle raftingture får man lov til at være med til at padle, mens styringen overlades til en professionel guide. På andre ture kan deltagerne slappe af og nyde det, mens guiden håndterer båden med centralt styrede årer.
Raftingtyren er et møde med naturren, turen kan være en stille tur eller en hurtig tur med masser af turbulens. Har man ikke prøvet det før, må man give sig selv den oplevelse, bare 1 gang i livet.
Men pas nu på, det er stærkt vanedannende!

Der vil på forskellige floder/ruter være mulighed for at vælge sværhedsgrad 1-6 hvor 6 kun er for pro´er.

Over 120 kilometer vild skummende action med garanteret sjov venter på floden Achen og på floderne i hele landet. Der tilbydes en bred palette: Lige fra en rolig prøvetime på Inn til et krævende bølgeridt på Ötztaler og Zillertaler Ache. Isel-kløften i Østtirol, der baner sig vej gennem Umball og Virgental og ud til Matrei, er ligeledes en sportslig udfordring.

Organiseret af professionelle

Sikkerheden om bord varetages af de statsligt eksaminerede rafting-guider hos de mere end 30 regionale udbydere af rafting. De tager sig også af det passende udstyr, samt transfer til på- og udstigningssteder. Forudsætningerne for padleløjerne i al slags vejr er blot at kunne svømme, have en nogenlunde god kondition, en anelse nysgerrighed og teamgejst.

Akrivøstrig.dk anbefaler ALLE at prøve dette!

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde dit hotel og dine aktiviteter til din næste ferie.

Aktivitets video

Rafting

Rafting

Rafting

Rafting