Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

21st TRADITIONEL TYROLEAN CRAFT FAIR

8. september 2018

Gratis
Seefeld, www.aktivostrig.dk

21st TRADITIONEL TYROLEAN CRAFT FAIR

 

21 År Seefeld Håndværk Festival!
Seefeldforhandlerforeningen organiserer den 21. århundredes festival for traditionelt tyrolsk håndværk. Hvert år samles håndværkere og -kvinder i Seefeld på den anden weekend i september for at hjælpe med at holde deres traditionelle færdigheder levende og spænde de besøgende, som kan se over mesterens skuldre på deres arbejde. Forberedelserne til arrangementet, som arrangørerne har arbejdet i i mere end seks måneder, er nået til ende, og en ting er sikkert: i år vil der være en ekstra speciel og unik festival – vi forventer mere end 800 kunstnere i traditionel tyrolsk kjole.

Seefeld, www.aktivostrig.dk
Seefeld, www.aktivostrig.dk

Den mest værdifulde menneskelige ressource ligger i vores færdigheder
I år fylder mere end 1500 mænd og kvinder (håndværkere, musikere, kor, traditionelle grupper, traktorchauffører osv.) Seefelds fodgængerområde til denne unikke festival. Deres knowhow og færdigheder vil blive udstillet på mere end 100 stande såvel som i det fri. De kommer fra Nord-, Syd- og Østtyrol samt fra nabo Salzburg, Kärnten, Vorarlberg og Bayern. Denne begivenhed – sammen med et stort landbrugs marked – er en meget højt anset del af turiståret i Seefeld. Arrangørerne sætter en høj bar for deltagelse, og det holder standarderne op for denne umiskendelige festival med sin meget specielle karakter.

Sjældne håndværk på skærm i Seefelds fodgængerområde
Kurvevævere, sadlere, violinister, filtarbejdere, hatters, smedere, coopers, cartwrights, pottere, sharpeners, skiltere, brodere, guldsmede, træskærere, billedhuggere, kniv og bestikere, forgyldte arbejdere, quill embroiderers, metalstansere, blonder beslutningstagere, turners, glasblæsere, dyers, snedkere, graveringer, maskehuggere, hegn beslutningstagere, får shearers og fyr olie destillatører, for blot at nævne nogle af dem. Sydtyrolske bagere vil vise rågens kornsort gennem marken til bagerens ovn under mottoet “Fra korn til brød”. Dejen, der produceres under skærmen, vil blive arbejdet i traditionelle brød og ruller som “Breatln, Vinschgerlen & Co” og bagt i en træovn, hvor duften af ​​bagning af brød vil friste de besøgende til at stoppe et stykke tid. Nogle af de sjældne færdigheder i fare for at dø ud vil også blive vist, såsom religiøs filigran og broderi fra middelalderen eller håndværk, der blev værdsat på gården, såsom arbejde med fåruld og hør, kedeligt gran til at lave rør, Brug af en håndsav, skarphed, skæring af træ til hegn osv. Ruten til Kapitelsaal med sin specielle udstilling “Alt om traditionel kjole” har tilbudt mere og mere de sidste par år at gøre med disse næsten glemte færdigheder, som kan stadig opleves her.

Brass Band, Folkemusik og Specialiteter fra Bedstemor Køkken
Det er ikke kun det håndværk, der findes på disse to dage, men også ægte folkemusik, der spilles i en ægte autentisk stil på ni forskellige punkter i hele fodgængerområdet. Brass band fans kan se frem til messing gruppen “Simmerinka” fra Haiming på båndstanden på begge dage. Sørg for at tjekke delikatesser fra bedstemorens kogebog, der tilbydes på forskellige specialstande. TIP: prøv “Kiachln” (slags stegt dej) og Zillertaler Krapfen (en anden slags dybfrit specialitet!).

Historisk Traktor Parade
Højdepunktet på festivalprogrammet lørdag er paraden af ​​historiske traktorer kl 13.00, ledsaget af Scharnitz musikerne. De ældste traktorer er fra 1939. Nogle af dem vil trække andre historiske tilbehør, som den imponerende første slåmaskin på Seefeld-plateauet. Andre rariteter omfatter en motoriseret kornmølle, en høreværende maskine og en kartoffelplov. På atmosfærisk tæt på festivalen på lørdag vil blive ydet af Reith sangere, der vil ledsage aftenen i sognekirken St Oswald i Seefeld.

Vidunderlig parade af traditionel lokal kjole
Den absolutte højdepunkt på søndag er den unikke parade af tyrolere i deres lokale kjole kl. 13.00 med mere end 800 deltagere fra Nord og Sydtyrol. De vil blive ledsaget af musikere fra Seefeld, Patsch og Scharnitz. ‘Root Band’ Wahlen fra Sydtyrol vil også være der – de ser efter egnede rødder i skoven, tørrer dem hjemme og dernæst gør dem til forskellige instrumenter. Begge processioner afslutter med gruppen “Herr der Räder” på deres nostalgiske penny farthing cykler.

Gratis bus til landsbycentret
Der tilbydes gratis parkering på Rosshütte parkeringsplads 8. og 9. september – der vil være en kontinuerlig busforbindelse frem og tilbage til bymidten

Share

Detaljer

Dato:
8. september 2018
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Seefeld
Telefon
+43676845725200
E-mail
b.moncher@starmaker.at
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Seefeld
Klosterstraße 43
Seefeld, Seefeld 6100 Austria
+ Google Maps
Telefon
+43 508800

Post Discussion