Gasthof Geierwallihof, Vent

Gasthof Geierwallihof, Vent

Gasthof Geierwallihof, Vent

Ski touring – opleve betagende øjeblikke

Oplev det unikke ski touring paradis Vent!

Gasthof Geierwallihof, Vent, www.aktivostrig.dk
Gasthof Geierwallihof, Vent, www.aktivostrig.dk

Bjergbestiger opleve ægte op-stemthed på vores guidede ture med nedkørsel i uberørte dyb sne. Og hvis dagens ski ture ikke er nok og du stadig er sulten efter sneklædte bjerge er der også guidede freeride uger at deltage i.

Væk fra skiløjperne, Ötzdalen er der rolig og naturlig ferie-regionen i Tyrol, som overrasker dig med sin fascinerende bjerg. Ötzdalen er populær for ski tour entusiaster over hele verden. Erfarne skiguider ville være glade for at dele deres entusiasme for skiture og powder ruter med dig.

Hvis du ikke er erfaren  med skiture, ville vi være glade for at hjælpe dig med at finde en bjergguide og egnet udstyr.

Gasthof Geierwallihof, Vent er et hotel som vi fra www.aktivostrig.dk meget gerne vil anbefale, når jeres ferie går til Vent, vinter og sommer. Hotellet har mange forskellige tilbud og I er altid velkommen til at skrive eller ringe til www.aktivostrig.dk for at få nogle gode tilbud eller bare gode ideer til jeres ferie. Der er rigtig mange forskellige spændende aktiviteter samt seværdigheder i området omkring Vent, og I er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på www.aktivostrig.dk så vi kan hjælpe jer med hoteller og aktiviteter til jeres næste sommer eller vinterferie.

Med venlig hilsen

Mobil : +45 31 321271

Mail : jo@aktivostrig.dk

Web : www.aktivostrig.dk

Få tilbud her – Info@aktivostrig.dk 

Tags:, , ,