Mayrhofen

Mayrhofen, Austria

Looking for adventure

Mayrhofen

Mayrhofen ligger centralt i Zillertal, og er den største by i dalen. Der er masser af butikker, restauranter, cafeer og meget mere. Midt i byen går den nye kabinelift direkte op i skiområdet. Af aktiviteter findes der utroligt mange, kort sagt, man har alle muligheder i denne dal.

Mayrhofen, www.aktivostrig.dk

I den inderste del af Zillertal finder I Mayrhofen, der sammen med Hintertux gletcheren, udgør det højest beliggende skiområde (Zillertal 3000) i Zillertal-dalen. Byen ligger smukt placeret ved indgangen til Tuxertal og er en af de mest populære destinationer i Østrig. Mayrhofen-området er af Bergfex.com kåret som det andet bedste skiområde i Tyrol foran mange klassedestinationer – herunder St. Anton og Sölden ! Og det er ikke uden grund – Mayrhofen oser nemlig af Østrigsk Tyroler-stemning og byder på livlig afterski, en hyggelig gågade med masser af shoppingmuligheder og et væld af muligheder – sommer og vinter. Området er ligeledes særdeles familievenligt med fornuftige priser og byder bl.a. på et opvarmet vandland, biograf, samt gode børneområder i skiterrænet. En af de bedste funparks, Vans Penken Park er også at finde ved Mayrhofen ! Om sommeren byder området på et væld af aktiviteter- særligt fremhæves må de fremragende vandremuligheder og cykelruter i naturpark Zillertaler Alpen, samt de mange fremragende naturperler som Schlegeis søen, Krimml vandfaldet og ikke mindst et besøg på Hintertux Gletcheren i 3250 meters højde.

 

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det perfekte hotel til din ferie.

Rafting

rafting6

Rafting med Actionclub – Zillertal

Rafting I Mayrhofen.

Pris fra: 225 kr

Rafting – En eventyr sport, som kombinerer oplevelse, naturen, sporty handling og holdånd. Den eneste forudsætning for denne sport er evnen til at svømme. Hvis du ønsker at blive introduceret til alle de andre “Rafting Secrets”, kan du udfyle formlen neden under og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.


  Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

  Mountainbike

  Mountainbike, www.aktivostrig.dk
  Mountainbike med Action club
  Mountainbike i Mayrhofen.

  Pris fra: 300 kr. – man kan leje for 1 hel eller halv dag.

  Det er undertiden er ikke altid let at finde sports-aktiviteter som er egnede til hele familien. Cykling er den perfekte løsning: Det er en sport, der kan nydes af alle aldre. Med stier ved siden af floder, bjerge og søer, byder Zillertal på et stort udvalg af cykelruter. Blide stier tager dig forbi attraktioner, legepladser og restauranter velegnet til et besøg.

  1) Valg af rute

  Det vigtigste for en familie cykeltur er forudgående planlægning. Zillertal “praler” af et netværk af cykelstier på mere end 800 km.

  Her er vores tjekliste til at vælge den perfekte familie cykelrute:
  • Familie cykelture bør have en minimal mængde af fald og stigning.
  • Stien skal have en god overflade, f.eks asfalt eller grus.
  • Familie cykelstier bør ikke indeholde afsnit med bilveje.
  • Cykelruter bør ikke indeholde farlige safsnit.
  • Der bør være masser af hvile stop muligheder undervejs

  Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


   Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

   Hike

   Zell am Ziller hiking, www.aktivostrig.dk Hike i Mayrhofen.

   Pris fra: 110 kr.

   Med sommeren i fuld gang, ønskede vi at få mest ud af nogle af de store familie aktiviteter på tilbud i og omkring Mayrhofen. – Lama trekking! The Nature Park Zillertal tilbyder denne guidede tur som en del af deres varierede sommer program for vandreture,  alt du skal gøre er at registrere dig selv og alle familiemedlemmer på deres hjemmeside mindst én dag før arrangementet.

   Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


    Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

    Klatring

    Klatresti Zell am Ziller, aktivøstrig.dk
    Klatre med Action Club.
    Klatring i Mayrhofen.

    Pris fra: 450 kr. for 4 timer.

    Klatring kursus Zillertal

    Perfekt til begyndere og børn!

    Action Club Zillertal tilbyder klatringskurser for alle, fra begyndere til klatringseksperter. Det er meget vigtigt at vælge de rigtige ruter for at få maksimalt sjov og læring succes ud af dit klatringskursus.

    Meget populær: Familie klatring!
    Hele familien får nogle grundlæggende lektioner i klatring, hvilket bringer en hel ladning af sjov og normalt nogle stolte børn i slutningen af dagen.

    Vi har forskellige muligheder og steder for alle niveauer, så få dig en lokal klatringsguide.
    Alle ture udført af en officiel bjergguide.
    Især for startere er det en god mulighed for at gøre en dag i den indendørs klatring hall, også god idé til en dårligt vejr dag!

    Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.


     Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

     Paragliding

     Paragliding, www.aktivostrig.dk
     Paragliding med Action club
     Paraglidning i Mayrhofen.

     Pris fra: 480 kr

     Tandem Paraglidning i Zillertal

      Man kan paraglide , sommer såvel som vinter! oplev Zillertal i panorama det er ganske betagende!
     Tag chancen og se Zillertal fra et fugleperspektiv, en tandem flyvning er den perfekte måde at flyve over dalen. Flyv højt over Zillertal og nyd det uforlignelige eventyr og udsigten.
     Vi starter på Penken, bjerget lige foran Mayrhofens dørtrin. Sammen med din pilot  tager du med gondolen op til udgangspunktet på næsten 2100 m, så du løber  et par trin og så svæver du hele vejen ned.
     Deres team af meget erfarne lokale piloter, der har været paraglidere i mange år, nogle af dem på et konkurrence niveau.
     Minimum alder: 6 år. Deres ældste gæst har været 93 år gammel! 🙂
     Der er masser af forskellige flyvninger til rådighed.

     Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.


      Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

      Canyoning

      canyoning-Aktivostrig.dk
      canyoning-Aktivostrig.dk
      Canyoning i Mayrhofen.

      Pris fra: 260 kr.

      Canyoning i Zillertal, en perfekt udendørs aktivitet til din sommerferie!

      Action club tilbyder forskellige canyoning ture for børn, teenagere, familier, voksne og firmarejser omkring Mayrhofen. Der er masser af sjov, action og adrenalin.

      Hvis du tilmelder dig en af turene, vil du blive udstyret med en neopren dragt, Neopren sokker, sko, hjelm og canyoning sele, alt leveret af Action Club Zillertal.

      Mødested for alle deres canyoning ture er deres base, der ligger omkring 2 km fra Mayrhofen, lige imellem Mayrhofen og Hippach / Ramsau ud til hovedvejen.
      De fleste af  deres ture er placeret i nærheden Mayrhofen.
      Deres canyoning sæson er fra maj til begyndelsen af oktober, hvis forholdene er egnede.
      Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.


       Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

       Alpain Coaster

       Arena Coaster

       Afstand fra Mayrhofen: 8 km

       The Arena Coaster i Zell er 1.450 meter ren spænding! En state-of-the-art af en alpin coaster, denne coaster er bygget til at drage fuld fordel af hver top, af hver sving, lodret fald, som bjerg har at tilbyde. Race ned ad bjerget på et forhøjet ruchebane spor, op til 9 meter over jorden, mens du nyder en spændende rejse rundt gennem skoven på Arena Coaster, den eneste i Zillertal dalen! The Arena Coaster opererer året rundt. Nyd det smukke bjerglandskab i Zillertal Arena mens du drøner af sted. Børn skal være ti år for at køre denne coaster alene og børn skal være mindst 4 år for at prøve med en voksen ledsager.

       Zillertal Arena
       Rohr 23
       6280 Zell im Zillertal
       +43.5282.7165 (Information)
       +43.5282.7165-245
       info@zillertalarena.com
       www.zillertalarena.com

       Vi håber I vil have en god ferie, med masser af oplevelser og masser af aktiviteter. Vi vil gerne være behjælpelige med at finde andre aktiviteter samt hotel til jeres ferie.

       Med venlig team aktivostrig.

       Mayrhofen

       Mayrhofen Hippach ferie-regionen i Zillertal er den ideelle destination for din familieferie.

       Med masser af  sjov og action, overraskelser, mange faciliteter for børn og en stor forståelse for specielle ønsker kan din ferie i Mayrhofen blive en fantastisk oplevelse både for børn og voksne.
       Gæster i alle aldre kan nyde aktiver hele dagen, både sommer og vinter med eventyr på flodbredden, dagstur til Eagles Stage Leisure Mount Ahorn eller oplevelser på floden via riverrafting, eller hvad med at leje en cykel og cykle op i bjergene.

       Samtidig er der mange aktivitets-legepladser til det yngre publikum.

       Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at få den perfekte ferie.

       Mayrhofen

       kitzbueheler, www.aktivostrig.dk
       kitzbueheler, www.aktivostrig.dk

       Der er et fantastisk skiområde der byder på rigtig mange oplevelser, lige fra den meget erfarende skiløber som gerne vil ud og løbe off pist til nybegynderen som gerne vil have lidt brede nedkørsler.

       Liftkort som gælder til de 3 dale

       Midt i byen Mayrhofen går en kabinelift direkte op til skisportsstedet. Liftkortet til området giver adgang til i alt 650 km pister i Zillertal, Gerlostal og Tuxertal. De tre dale er forbundet med en skibus og et lokaltog, så man kan altså nemt komme rundt og opleve de tre dale under skiferien.

       Samtidig tilbyder Mayerhofen, The Winter Wonderland i MayrhofenHippach ferie regionen at gøre mange mange mennesker glade for at vælge en vinterferie i Mayrhofen.

       Ud over den nye 4,5 km stor højde cross langrendsløjpe, er Winter Wonderland udstyret med en skøjtebane og curling faciliteter, legeplads og to naturlige kælkebakker, 3 og 4 km lange.

       The Winter Wonderland Schwendberg er også et godt udgangspunkt for mange snesko vandrerer og guidede skiturer.

       Aktivøstrig.dk har flere gange besøgt dette fantastiske område til en skitur, og vi skal helt sikkert afsted igen.

       Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det helt rigtige hotel.

       Pister i alt: 625km

       Børne pister: 8 km

       Blå pister: 168 km

       Røde pister: 382 km

       Sorte pister: 72 km

       Lifter i alt: 178 i området

       Slæbelifter: 86

       Stolelifter: 66

       Kabinelifter: 26

       Pistekort, Hippach

       Interaktivt Pistekort

       Mayrhofen, Vinter

       Få 3 uforpligtende tilbud fra hotellerne i Mayrhofen


        Navn (skal udfyldes)

        Din e-mail (skal udfyldes)

        Din Telefon (skal udfyldes)

        Din adresse

        Dit postnummer

        By

        Antal voksne personer (skal udfyldes)

        Antal børn og alder (skal udfyldes)

        Ankomst (skal udfyldes)        Afrejse (skal udfyldes)        Emne

        Fortæl os om der er nogle særlige ønsker

        Der er ingen kommende begivenheder.