St.Johann in Tirol

St Johann in Tirol, Austria

Looking for adventure

St.Johann in Tirol

Førsteklasses skisportssteder, moderne faciliteter, komfortable hoteller. Der er mulighed for at besøge Kitzbüheler Alperne, med byerne St. Johann in Tirol, Oberndorf, Kirchdorf og Erpfendorf.

St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk
St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk

Regionen er kendt for pålidelig sne og godt vejr.
Skiløb, langrend, vandring eller cykling. Udforsk Kitzbühel Alperne sommer og vinter!

Oplev en alsidig ferie i Kitzbühel Alperne i Tyrol St. Johann in Tirol , sommer og vinter, med et omfattende program for hele familien. Om vinteren finder du de største og mest berømte skiområder i Tyrol og Østrig. Ud over skisportsstederne St. Johann in Tirol / Oberndorf, Kirchdorf og Erpfendorf, har du hurtig adgang til skiområdet Kitzbühel / Kirchberg, Wilder Kaiser og Fieberbrunn. Ud til perfekte bakker og skilifte, området omkring St. Johann in Tirol har de bedste betingelser for langrend.

St.Johann in Tirol er om sommeren, et enestående bjerglandskab mellem Kitzbühel Horn og Wilder Kaiser – ideel til vandreture, cykling og afslappende. Oplev de forskellige muligheder for en ferie i regionen St. Johann in Tirol i Kitzbühel Alperne – Tirol!

St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk
St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk

Køb liftkort gældende  til over 3 dage, så gælder dit liftkort  i hele Schneewinkel (55 lifte og 170 km pister), af Fieberbrunn, Waidring Hochfilzen. Kitzbühel Alperne AllStar Card igen åbner adgang til 357 lifter og  1.081 kilometer i en af de bedste alpine regioner.

Aktivostrig.dk anbefaler gerne St.Johann in Tirol

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det perfekte hotel til din ferie

få 3 uforpligtende tilbud

 

St. Johann in Tirol

Sommeren i Kitzbühel Alperne er virkelig underholdende. De storslåede tyrolske bjerge og en række rekreative aktiviteter for familier samt aktive nydelser sikre mange hyggelige timer i omegnen af St. Johann in Tirol.  For den aktive familie findes mange alternativer. Vandrere finder perfekte forhold med over 200 km stier mellem Kitzbühel Horn og Wilder Kaiser. Af naturens seværdigheder kan nævnes,  Grießbach Gorge i Erpfendorf eller naturreservatet Kaiserbachtal. Mange andre aktiviteter såsom cykling, mountainbiking, golf, svømning og meget mere er en oplevelse i den unikke natur i Kitzbühel-alperne. Tilbuddet afsluttes med særlige tilbud til familier og mange ekstra rekreative tips!

Har du nogensinde oplevet en sommerferie i Kitzbühel Alperne? Her finder du egnede tilbud til din ferie i Tyrol!

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at få den perfekte ferie.

Få 3 uforpligtende tilbud

 

 

St. Johann in Tirol

Vinterferie i St. Johann in Tirol, Oberndorf, Kirchdorf, Erpfendorf

Vinteren i Kitzbüheler Alpen er virkelig sjov. Masser af sne, skønt vinterlandskab og et omfattende udvalg af muligheder, fritidsaktiviteter for familier og for dem, der nyder at være aktive. Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at undersøge det alsidige udvalg af tilbud i Kitzbüheler Alpen for en perfekt vinterferie. Få oplysninger om den vifte af aktiviteter, der tilbydes for familier, eller undersøge de mange aktiviteter der sker andre steder end på pisterne.

St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk
St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk

Dit skipas åbner mere end 100 km pister til skiløbere. Liftkort fra St. Johann in Tirol / Oberndorf / Eichenhof skiområdet, eller familie skiområdet Kirchdorf og Erpfendorf er automatisk med hvis du køber liftkort til mere end 3 dage. Det betyder mere end 176 km. pister og 58 lifter.

Cross-country skiløbere kan se frem til  250 km af cross-country spor – klassisk. Ude på skiture eller på vandreture, vil du opdage de smukkeste pletter i Kitzbüheler Alpen, mens du er på ferie.

Aktivøstrig.dk benytter tit dette fantastiske område til en skitur.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det helt rigtige hotel.

få 3 uforpligtende tilbud

Pister i alt: 43 km

Børne pister: (2) km

Blå pister: 16 km

Røde pister: 23 km

Sorte pister: 4 km

Lifter i alt: 17 i området

Slæbelifter: 10

Stolelifter: 4

Kabinelifter: 3

Pistekort, St. Anton

St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk

Interaktivt Pistekort

St. Johann in Tirol, www.aktivostrig.dk
Loading Maps

Se Aktiviteter på kortet

Ski

Golf

Bjergbestigning

Canyoning

River rafting

Paragliding

Mountainbike

Hytter

Hotel

Rute plan

Husk når I kører ind i Østrig, skal I købe en Vignette, som kan købes på alle tankstationer før og efter grænsen til Østrig.

Kan også købes inden afrejsen.

God tur

Fra Aktivøstrig.dk

Rafting

rafting- aktivøstrig.dk
Rafting med

Mountain High Adventure Center

Aktivitet for hele familien!

Pris fra: 370 kr.

Kom og oplev skønheden i de naturlige omgivelser, om du ønsker vild rafting eller bare ønsker at udforske floden Ache i Tirol i en mere stille raftingtur er det en fantastisk oplevelse. Uddannede guider ledsager dig på din tur og får dig sikkert igennem.

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.


  Ankomst*

  Canyoning

  Canyoning - www.aktivostrig.dk
  Canyoning – www.aktivostrig.dk

  Mountain High Adventure Center

  Aktivitet for hele familien!

  Pris fra: 3 timer – voksne 440 kr. Børn 360 kr.

  Dagstur (5-6 timer) voksne 740 kr. Børn (skal være over 12 år)

  Denne spændende Canyoningtur (Taxaklamm) ligger meget tæt på Adventure Center. Alle deltagere vil blive udstyret med våddragter og hjelme, efter en kort gåtur  ankommer man til indgangen i Taxaklamm hvor deltagerne får en omfattende briefing i vigtigste ting. Deltagerne vil komme ind midt i et vandfald der vil være flere spring fra forskellige højder og en fremhævning på turen, hvor man kan vælge et spring fra enten 4 til 8 meter ned i en kold sø med smeltevand, så bliver det ikke bedre 🙂

  Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


   Ankomst*

   Klatring

   Klatresti Zell am ZillerKlatre med Alpinschule Bergsport Aktiv Aktivitet til hele familien!

   Pris fra: Send en forsørgelse

   Prøv kræfter med at klatre. I St.Johann in Tirol er der mange muligheder for at klatre, der er små klatrebaner for nybegyndere men byen byder også på klatring på stejle klippevægge rundt om byen.

   Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


    Ankomst*

    Mountainbike

    Mountainbike, www.aktivostrig.dk
    Mountainbike med

    Bikedoc

    Aktivitet for hele familien!

    Pris fra: 220 kr.

    St. Johann in Tirol er et paradis for fritidsryttere og ambitiøse mountainbikere. På en mountainbike kan du komme tæt på en fantastisk blanding af sjov og eventyr, landsbyer og gæstfrie mennesker i Tirol.  Over 200 km cykelstier og mountainbike ruter ligger klar til at friste dig til at komme ud og nyde at være aktiv!

    • Over 200 km road-cykel-ruter og mountainbike-stier
    Du kan få en guide med som kan tilpasse turen til dig og din familie. Du kan også leje cykler samt udstyr her hos Bikedoc.

    Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


     Ankomst*

     Alpine Coaster

     Alpine Slide at Walchsee.

     Afstand fra St. Johann in Tirol 26 km.

     The Alpine Slide på Zahmer Kaiser er omgivet af smukke bjerglandskaber. Tag stolelift til til midt-station. Hop på en specialdesignet slæde, og cruise ned en af to parallelle 1.000 meter lange krumme spor-du kan køre med/mod din familie og se, hvem der er den hurtigste! Du styrer hastigheden i denne action fyldte spændende tur, med bremser på slæden. både erfarne og uerfarende vil nyde turen ned, Ingen særlige færdigheder er nødvendige og børn kan køre med en forælder. Udforsk de smukke omgivelser og nyd turen ned ad bjerget. Din familie vil finde en hele dag, med eventyr for alle!

     Sommerrodelbahn Walchsee
     Durchholzen 70
     6344 Walchsee
     +43.5374.5286
     +43.5374.5203-509
     info@zahmerkaiser.com
     www.zahmerkaiser.com

     Aktivøstrig ønsker dig god ferie og vil gerne være behjælpelige med at finde andre aktiviteter eller hotel, I er velkommen til at ringe eller skrive.

     Paragliding

     Paragliding, www.aktivostrig.dk
     Paragliding med

     Mountain High Adventure Center

     Fantastisk oplevelse!!!

     Pris fra:  900 kr. for 1-2 timer, børn 700 kr.

     Drømmer du om at flyve over Alperne? Nyd vægtløs svæveflyvning og den fantastiske udsigt over dalen og byerne St. Johann in Tirol, Oberndorf, Kirchdorf og Erpfendorf. Efter anmodning, tilbyder piloten også  akrobatiske drejninger og lader dig selv styre. Som passager, behøver du ikke nogen forudgående viden. En særlig oplevelse for folk på udkig efter de store horisonter.

     Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


      Ankomst*

      Golf

      Westendorf golf Fantastisk golfbane med masser af udfordringer for selv den bedste golfspiller.

      Pris fra: 500 kr.

      Oplev Golf når det er bedst: (18 hullers par 72) og deres NYE Short-Game-Park, samtidig med det nyligt ændrede 6 hullers akademi – og selvfølgelig den betagende panorama udsigt i Kitzbühel Alperne. Her får du en unik golfoplevelse
      Golfbanen er et arkitektonisk mesterværk, som allerede har vundet mange priser og ærefulde titler som “anden smukkeste golfbane og den tredje bedste golfbane i Østrig.
      Den hyggelige golf-bistro med stor solterrasse med fantastisk udsigt og moderne pro shop, der er bemandet med top udstyr og moderigtigt outfits fine mærker.

      Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


       Ankomst*

        

        golf_schwarzsee1 Fantastisk golfbane som kan udfordre selv den bedste golfspiller.

       Pris fra: 560 kr. for 1 dags greenfee.

       Velkommen til Kaiserwinkl Golf Kössen

       Golf på en af de smukkeste steder, som du kan forestille dig. En vidunderlig stedet ved foden af Kaiser-bjergene. Givet velplejede fairways, indlejret i ren natur, spækket med naturlige træer og en muntert pludrende bæk.
       Denne idyl er næsten for godt til at være sandt! Afrundet af en terrasse med fantastisk udsigt over den majestætiske kejser. Et panorama, der kan tage pusten fra. Og hvile. Her du ønsker at bo. Man kan også, fordi kurset er varieret, til tider meget krævende og langt fra kedeligt.
       Hvis du pakker din interesse i yderligere golfbaner, så dette er ikke noget problem. Radius Kaiserwinkl Golf Club Kössen er der kun 21, ingen af dem videre end max. 60 km væk. Der altid er en af vores partner hoteller i nærheden, hvor du altid vil føle velplejet.
       For os ville det være en stor fornøjelse at byde dig velkommen til din golf udflugter nogensinde igen i Kaiserwinkl Kössen Golflub velkommen.

       Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.


        [

        Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

        [wpc-weather id=”2893″/]

         

        Tabellvisning for temperatur og nedbør per måned
        Temperatur Nedbør
        Måneder Normal Varmest Kaldest Normal
        Januar -1,4° 2,6° -4,1° 6
        Februar 0,2° 6,0° -3,3° 6
        Mars 4,2° 11,0° -0,1° 6
        April 7,6° 14,5° 2,7° 7
        Mai 12,7° 19,8° 7,1° 10
        Juni 15,3° 22,3° 9,8° 12
        Juli 17,4° 24,6° 11,8° 13
        August 16,8° 24,1° 11,8° 13
        September 13,2° 20,4° 8,8° 9
        Oktober 8,4° 15,2° 4,6° 6
        November 2,5° 7,1° -0,4° 8
        Desember -0,6° 2,7° -3,1° 7

        Få 3 uforpligtende tilbud fra hotellerne i St. Johann in Tirol


         Navn (skal udfyldes)

         Din e-mail (skal udfyldes)

         Din Telefon (skal udfyldes)

         Din adresse

         Dit postnummer

         By

         Antal voksne personer (skal udfyldes)

         Antal børn og alder (skal udfyldes)

         Ankomst (skal udfyldes)         Afrejse (skal udfyldes)         Emne

         Fortæl os om der er nogle særlige ønsker

         Der er ingen kommende begivenheder.