Hotel Facilities: husdyr-tilladt

Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm, www.aktivostrig.dk

Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm

Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm er et dejligt hotel, ski in ski out hotel, til jeres vinterferie. Det er samtidig også, et hotel der byder på wellness når det er bedst.Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm har også en fantastisk placering for sommeraktiviteter, og er et hotel som aktivøstrig meget gerne vil anbefale, både sommer og vinter.

Read More
Hotel.gungau, Saalbach Hinterglemm -wwwaktivostrig.dk

Hotel Gungau, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Gungau, Saalbach-Hinterglemm er et dejligt hotel, ski in ski out hotel, til jeres vinterferie. Det er samtidig også, et hotel der byder på wellness når det er bedst. Hotel Gungau, Saalbach-Hinterglemm har også en fantastisk placering for sommeraktiviteter, og er et hotel som aktivøstrig meget gerne vil anbefale, både sommer og vinter.

Read More
Warth, www.aktivostrig.dk

Warth and Schröken

Warth and Schröken, er en fantastisk hyggelig by som byder på et fantastisk ski løb. Aktivøstrig.dk kan også anbefale en sommer tur, da det også er en fantastisk by om sommeren med masser at dejlige aktiviteter for både børn og voksne

Read More
Hotel Hocheder, www.aktivostrig.dk

Hotel Hocheder, Seefeld

Hotel Hocheder Seefeld, Østrig er et dejligt østrigsk hotel, som er det man forstår ved østrigsk charme. Det er et af de hoteller man ikke glemmer, det er hygge fra man kommer til man tager afsted. Hotellets værter er selv vilde med at vandre og kender derfor alle ruterne.

Read More
Hotel Alte Schmiede, Seefeld-www.aktivostrig.dk

Hotel Alte Schmiede, Seefeld

Hotel Alte Schmiede, Seefeld, Østrig er et dejligt østrigsk hotel, som er det man forstår ved østrigsk charme. Det er et af de hoteller man ikke glemmer, det er hygge fra man kommer til man tager afsted. Hotellets værter er selv vilde med at vandre og kender derfor alle ruterne.

Read More
Biohotel Leutascherhof, Seefeld-www.aktivostrig.dk

Biohotel Leutascherhof, Seefeld

Biohotel Leutascherhof, Østrig er et dejligt østrigsk hotel, som er det man forstår ved østrigsk charme. Det er et af de hoteller man ikke glemmer, det er hygge fra man kommer til man tager afsted. Hotellets værter er selv vilde med at vandre og kender derfor alle ruterne.

Read More
Hotel Garni Sonnenalp, seefeld-www.aktivostrig.dk

Hotel Garni Sonnen-Alp, Seefeld

Hotel Garni Sonnen-Alp, Seefeld, Østrig er et dejligt østrigsk hotel, som er det man forstår ved østrigsk charme. Det er et af de hoteller man ikke glemmer, det er hygge fra man kommer til man tager afsted.

Read More
Krumers Alpin Resort og spa, Seefeld - www.aktivostrig.dk

Krumers Alpin Resort og Spa, Seefeld

Krumers Alpin Resort og spa, Seefeld er et fantastisk hotel i Seefeld, midt i Seefeld og tæt på ALT som vi fra aktivostrig gerne anbefaler sommer og vinter. Det har alt til din ferie, og du kan nyde deres store spa område efter en god aktiv dag.

Read More
bergers-sporthotel-saalbach, www.aktivostrig.dk

Bergers Sporthotel, Saalbach

Bergers sporthotel, Saalbach er et dejligt hotel, som er til alle der gerne vil have et hotel der ligger tæt på pisten, til deres vinterferie. Bergers sporthotel, Saalbach har en fantastisk placering for sommeraktiviteter, og er et hotel som aktivøstrig meget gerne vil anbefale, både sommer og vinter.

Read More
Adler Resort, Saalbach, www.aktivostrig.dk

Adler Resort, Saalbach

Adler resort, Saalbach er et fantastisk Resort, der har alle faciliteter man kan tænke sig både til vinterferie samt sommerferie. Adler Resort har lavet et koncept hvor man kan vælge bestemte dage hvor man kan bestille mad og andre dage hvor man kan tage ud og spise – FANTASTISK sted

Read More