Område: Saltzburg

Flachau, www.aktivostrig.dk

Flachau

Flauchau er en fantastisk by som byder på et fantastisk ski område, med udfordring til selv den bedste skiløber. men Aktivøstrig.dk kan også anbefale en sommer tur, da det også er en fantastisk by om sommeren med masser at dejlige aktiviteter for både børn og voksne

Read More
Zell am see, aktivostrig.dk

Zell am See

Zell am See, er en fantastisk by som byder på et fantastisk ski område, med udfordring til selv den bedste skiløber. men Aktivøstrig.dk kan også anbefale en sommer tur, da det også er en fantastisk by om sommeren med masser at dejlige aktiviteter for både børn og voksne

Read More
Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm, www.aktivostrig.dk

Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm

Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm er et dejligt hotel, ski in ski out hotel, til jeres vinterferie. Det er samtidig også, et hotel der byder på wellness når det er bedst.Alpen Oase Sonnhof, Saalbach-Hinterglemm har også en fantastisk placering for sommeraktiviteter, og er et hotel som aktivøstrig meget gerne vil anbefale, både sommer og vinter.

Read More
Hotel.gungau, Saalbach Hinterglemm -wwwaktivostrig.dk

Hotel Gungau, Saalbach-Hinterglemm

Hotel Gungau, Saalbach-Hinterglemm er et dejligt hotel, ski in ski out hotel, til jeres vinterferie. Det er samtidig også, et hotel der byder på wellness når det er bedst. Hotel Gungau, Saalbach-Hinterglemm har også en fantastisk placering for sommeraktiviteter, og er et hotel som aktivøstrig meget gerne vil anbefale, både sommer og vinter.

Read More
Hotel Martinerhof in St. Martin/Wagrain - www.aktivostlrig.dk

Hotel Martinerhof in St. Martin/Wagrain

Hotel Martinerhof in St. Martin/Wagrain ligger lidt væk fra Wagrain men liggerr i stille område og er et fantastisk hotel

Read More
Appartmenthotel Hechenberg, Saalbach-Hinterglim,www.aktivostrig.dk

Appartmenthotel Hechenberg, Hinterglemm

Appartmenthotel Hechenberg, Hinterglemm, et dejligt hotel, som er til alle der gerne vil have et hotel der ligger tæt på pisten, til deres vinterferie, det er et ski in ski out hotel med en dejlig wellnes afdeling.

Read More
Hotel Alpina, Hinterglemm-www.aktivostrig.dk

Hotel Alpina, Hinterglemm

Hotel Alpina, Hinterglemm, et dejligt hotel, som er til alle der gerne vil have et hotel der ligger tæt på pisten, til deres vinterferie, det er et ski in ski out hotel med en dejlig wellnes afdeling.

Read More
eva,VILLAGE Hotel,Saalbach-www.aktivostrig.dk

Eva,VILLAGE Hotel, Saalbach

eva,VILLAGE Hotel, Saalbach-Hinterglemm, et dejligt hotel, som er til alle der gerne vil have et hotel der ligger tæt på pisten, til deres vinterferie, det er et ski in ski out hotel med en dejlig wellnes afdeling.

Read More
www.aktivostrig.dk

Bad Gastein

Gastein-dalen: Højdepunktet af mangfoldighed
Gastein-dalen består af tre byer, der er flankeret ad Hohen Tauern.
Bad Gastein, Dorfgastein og Bad Hofgastein har deres egen identitet – og fortryller tillige med mondæn som traditionel charme. Et sted mere attraktivt end det andet, selvom de er helt forskellige. Gastein-dalen er den længste af de Tauern-dalene og tilbyder dens gæster næsten 40 kilometer med alt, hvad hjertet begærer. Fra over 200 km pister over verdensberømte varme kilder, de værdifulde Heilstollen til et bjerglandskab, der er en uendelige legeplads for sportsentusiaster.

Read More
bergers-sporthotel-saalbach, www.aktivostrig.dk

Bergers Sporthotel, Saalbach

Bergers sporthotel, Saalbach er et dejligt hotel, som er til alle der gerne vil have et hotel der ligger tæt på pisten, til deres vinterferie. Bergers sporthotel, Saalbach har en fantastisk placering for sommeraktiviteter, og er et hotel som aktivøstrig meget gerne vil anbefale, både sommer og vinter.

Read More