Wilson Staff FG Tour V6 Irons 1

Wilson Staff FG Tour V6 Irons 1

ca. pris: fra 5999 kr.

 Wilson Staff FG Tour V6 er Wilson Staffs 2017 topsæt til lavhandicapspilleren, der ønsker ultimativ feel og optimale muligheder for at forme slagene.
FG Tour V6 jernene er kendetegnet ved følgende features:

Tungsten-Weighting
20g tungsten vægte sørger for lavere tyngdepunkt. Vægten er splittet imellem hæl og tå på de længere jern og centreret på de kortere.

Impact Area Mass
Giver en solid muscle back følelse kombineret med tilgivelse for off-centre hits.

8620 Carbon Steel
Giver den ultimative feedback og feel i slagene som kun forged jern kan give dig.

Team aktivøstrig har været så heldige at få lov at teste dette sæt, og vi må indrømme – det er et sæt som man som handicaps for rigtig meget ud af.  WOLFRAM-VÆGTNING: 20 gram wolfram, split-hæl og tå i de lange jern og centreret omkring midt-jernene, lavere tyngdepunkt og en mere optimal forgiveness over hele jernsættet.

 

Wilson, www.aktivostrig.dk

Wilson, www.aktivostrig.dk

Wilson, www.aktivostrig.dk

Wilson, www.aktivostrig.dk

 

 

 

 

 

Produktegenskaber

 

Den klassiske hovedform af FG Tour V6 er skabt ved at bruge et 8620 carbonstål til den ultimative følelse, lydhørhed og feedback. Et progressivt design ved hjælp af et innovativt Tungsten-vægtningssystem giver den perfekte balance gennem sættet.

Long Irons – Har en split Tungsten vægt mellem hæl og tå område for at levere maksimal MOI stabilitet, tilgivelse og en let at starte bane.
Mid irons – Med en enkelt tungsten vægt i midten af ​​sålen, denne enkeltvægt sænker CG bag den ramte zone for at give maksimal tilgivelse og fremragende afstandskontrol.
Kortstrygejern – Ingen Tungsten er blevet brugt i de kortere strygejern for at levere større skudsættende konsistens og præcision i forhold til bane og fjernstyring.

Impact Mass Area-teknologien giver en solid, muskel tilbage føler samtidig med at det tilbøjelægges og tilgives af et hulrum jern.

 

 

 

 

 

 

Tags:, , ,