Ski, HEAD

Ski, HEAD

Supershape e-Titan Performance Ski, fra Head

Slushy off-piste forhold er ikke noget problem for Supershape e-Titan og dens bredere fodaftryk. Den har også HEADs nye innovative EMC-teknologi og grafenteknologi.

Supershape e-Titan er den ultimative højtydende all-mountain ski, der kommer med et bredere fodaftryk og længere radius for perfekt off-piste skisjov – uanset hvor sjapset det bliver. Den har HEADs nye innovative EMC-teknologi, som reducerer vibrationer og øger stabiliteten for en generelt jævnere kørsel samt Graphene-teknologi for optimeret vægtbalancefordeling og perfekt balance og kontrol. Ligesom resten af Supershape-siloen er e-Titan lavet til ydeevne, så det eneste, du skal bekymre dig om, er det sjove, du vil have

 

 

 

Skal du have noget af det ypperste på markedet, noget af det lækreste der findes, så gør dig selv den tjeneste at prøve denne jakke. Mere lækkert bliver det ikke.

Strategisk placering af isoleringstype sikrer brugerkomfort og lang levetid. Down Composite Mapping steder syntetiske Coreloft ™, som bevarer varmen, når den er våd, langs hætte, hæfte og underarms; områder, der er tilbøjelige til at komme i kontakt med fugt. 750 cu-in-fill European Goose down linjer kernen og ærmerne hvor varme er mest nødvendige.

 

HEAD, www.aktivostrig.dk

 

 

HEAD, www.aktivostrig.dk

HEAD, www.aktivostrig.dk

 

Tags:, , , ,