Den Danske skiskole

Hvorfor skiskole?

 

Skiskole for sjov

Skiskole for hygge                                             

Skiskole for at blive bedre

Skiskole for udfordre sig selv

Skiskole er ikke kun for uøvede skiløbere, men for alle der gerne vil have det sjovt og samtidig få større og større oplevelser fra skitur til skitur. Ved at vælge Den Danske Skiskole får du glæde af den danske tradition: Undervisning skal være sjov, underholdende og udbytterig. Som en ekstragevinst møder du nye mennesker, der som dig søger sjove udfordringer.

Så husk skiskole

Find din skiinstruktør her: Tryk her

Hvis du går med tanker om at uddanne dig til instruktør kan du kontakte den danske skiskole, Tryk her

Den Danske Skiskoles primære formål er at uddanne og certificere danske skiinstruktører.

De udbyder kurser på både basis og professionelt instruktørniveau med hvilke man kan kalde dig dansk certificeret skiinstruktør. Udover skiinstruktørkurserne afholder vi teknikkurser med fokus på forberedelse til instruktøruddannelsen, også for den ambitiøse skiløber der ønsker at forbedre sit eget skiløb.

Den Danske Skiskole har desuden fokus på det internationale samarbejde hvilket giver vores skiinstruktører gode muligheder for at arbejde i hele verden.

Uddannelsen til skiinstruktør består af en række kurser med eksamination og praktisk erfaring i at undervise som skiinstruktør og er godkendt af de internationale instruktørforbund IVSI og ISIA. (dette er lånt direkte fra den danske skiskoles hjemmeside)

Den danske skiskole, www.aktivostrig.dk

Vi anbefaler alle at få skilære på, om man er øvet eller begynder, kan man altid lære noget nyt og udvikle sit skiløb.