Ski Østrig

Sölden, Austria

€0,00

Ski

Ski – Skiferie Østrig

Glitrende sne, perfekte skiområder og fantastiske oplevelser – skirejser i den vidunderlige verden i Østrigs alper byder på både sjov og afslapning. Om du er til lange vandreture i unikke snelandskaber eller til aktiv ferie, er skiferie i Østrig en uforglemmelig måde at nyde vinteren på. Der findes utallige muligheder for at nyde skisporten og alt hvad der hører til. Skiløb, snowboarding, afterski og vandringer på kendte gletsjere er kun få af de aktiviteter den kendte skination byder på. Du kan

www.aktivostrig.dk
www.aktivostrig.dk

skræddersy din helt egen skiferie alt efter dine behov og dine ønsker, og du vil altid finde perfekte betingelser til at stå på ski. Skulle du længes efter sneens charme om sommeren, kan du stadig tage på skiferie i Østrig. Tirols gletsjere sørger for pister med sne hele året rundt!Skiferie i Østrig er blandt danskernes favoritter. Med hundredevis af skiområder spredt over hele landet og en passion for skisporten over hele landet er Østrig for mange indbegrebet af skiferie. Gode skiområder, hygge, afterski og imødekommenhed.
Snesikkert, moderne og børnevenligt
Vi fremhæver gerne de familievenlige områder som Badgastein, Wagrain, Zell am Ziller, Saalbach og Mayrhofen.

Hvis du skal prøve RIGTIG afterski
En skiferie i Østrig betyder for mange også afterski, fællessang og skrål når det bliver eftermiddag og solen nydes på de mange hyggelige terrasser. Af populære afterski områder må vi fremhæve St. Anton, Ischgl, Sölden, som nogle af vores ynglesteder.

Aktivøstrig ønsker jer en god skiferie

Få 3 uforpligtende tilbud

Aktivitets video

Sölden

St. Anton

Powder

Powder film