St. Anton

Sankt Anton, Austria

Looking for adventure

St. Anton

St. Anton er stedet hvor du kan ånde frit året rundt. Sommeren er smuk, præget af de flotte alpeenge med en rig alpin flora i alskens farver, de brusende floder og de utallige vandreruter fra hytte til hytte. Mulighederne for biking, hiking eller blot almindelige, hyggelige vandreture er uendelige.

St. Anton, www.aktivostrig.dk
St. Anton, www.aktivostrig.dk

Man tror næsten ikke det kan blive bedre, men mange mener at vinteren i St. Anton er endnu bedre, med muligheder for ALT, fra hyggelige familieture rundt mellem området mange hytter til de vildeste stejlhang og off-pist ture.

Til at servicere byens vintergæster er der 88 lifter, langt de fleste er 4 – 8 mands stolelister, med overdækning samt 14 kabelbaner. Transportkapaciteten er 144.577 personer i timen.
Sikkert er det i hvert tilfælde at området rummer 305 km pister og 200 km off-piste muligheder . Af de præparerede pister er 43% blå (begyndere), 40% røde (let øvede) og 17% sorte (øvede). Alt dette placeret mellem byens 1304 m.o.h og toppenes 2811 m.o.h giver fantastiske muligheder.
Når man tilføjer at området har Østrigs største snemængder, gennemsnitligt 7 m om året, begynder ideen om St. Anton som et skiparadis at falde på plads.

St. Anton, www.aktivostrig.dk
St. Anton, www.aktivostrig.dk

At de samtidig har gjort det muligt at dyrke curling, skøjteløb, squash, tennis, kaneture og paragliding synes næsten unødvendigt.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det perfekte hotel til din ferie. Du vil aldrig fortryde det.

Få 3 uforpligtende tilbud

St. Anton

St. Anton, vinter

Sommer i St. Anton

Mountainbiken i St. Anton

Se Aktiviteter på kortet

Ski

Golf

Bjergbestigning

Canyoning

River rafting

Paragliding

Mountainbike

Hytter

Hotel

St. Anton

En ferie i St. Anton er ensbetydende med en fantastisk ferie med mulighed for masser af aktiviteter eller masser af familiehygge, at være forberedt på at prøve noget nyt og at udforske naturen på en mountainbike, midt i de høje bjerge, tæt på skov og vand virtuel lyksalighed. En ferie i St. Anton am Arlberg betyder: At være i stand til at ånde frit, og at være i stand til at forkæle alle dine sanser. St. Anton er en fantastisk by om sommeren og er klart et besøg værd.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at få den perfekte ferie.

Få 3 uforpligtende tilbud

 

 

 

Rute plan

Husk når I kører ind i Østrig, skal I købe en Vignette, som kan købes på alle tankstationer før og efter grænsen til Østrig.

Kan også købes inden afrejsen.

God tur

Fra Aktivøstrig.dk

St. Anton

Sankt Anton am Arlberg, “den alpine skisports vugge” er et snedækket paradis af højeste kaliber.
En moderne ferieby, der har bevaret sin traditionelle charme. Gæstfrihed og tyrolske skikke er lige så meget et varemærke for landsbyen som den internationale, kosmopolitiske karakter. Og ikke kun det giver en kolossal baggrund af toppe og populære (skiløbs) bjerge, byen har også alle de bekvemmeligheder du ville forvente fra et international feriested.

St. Anton, www.aktivostrig.dk
St. Anton, www.aktivostrig.dk

De der rejser til St Anton am Arlberg om vinteren indtager et sne paradis, som har et verdensomspændende ry, da de var vært for Alpine Ski VM i 2001.
Høje ferie standarder, et fantastiske vintersport område, fremragende gæstfrihed,  særlige uger som f.eks  “Ladies First”,  “føle-godt” uger, den fineste gourmet mad, det nye multi-funktionelle sportscenter Arberg rock og en lang række arrangementer lover en uforglemmelig vinterferie. Med 60 til 80 solrige dage i hele vintersæsonen og garanteret sne indtil i hvert fald udgangen af april måned byder St Anton am Arlberg på de allerbedste forudsætninger for en de luxe vinterferie i mindst et halvt år.

Aktivøstrig.dk benytter tit dette fantastiske område til en skitur.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det helt rigtige hotel.

Få 3 uforpligtende tilbud

 

Pister i alt: 260 km

Børne pister: (2) km

Blå pister: 57 km

Røde pister: 109 km

Sorte pister: 94 km

Lifter i alt: 90 i området

Slæbelifter: 37

Stolelifter: 36

Kabinelifter: 10 samt 1 togbane

Pistekort, St. Anton

St. Anton, www.aktivostrig.dk

Interaktivt Pistekort

St. Anton, www.aktivostrig.dk

Rafting

Rafting, www.aktivostrig.dk
Rafting, med

H2O-Adventures

Rafting for hele familien.

Pris fra: 350 kr. voksne, børn 270 kr.

For dem, der ønsker at have nogle sjove oplevelser: H2O Adventure tilbyder utrolig mange spændende aktiviteter, om man er adrenalin junkie eller naturelskere eller bare gerne vil have en sjov og spændende oplevelse med hele familien, byder Sankt Anton am Arlberg på noget for enhver smag! Når rafting skal være både hyggeligt og sjovt – whitewater eventyr med et strejf af eventyr!   Med H2O Adventure er sport, sjov og sikkerhed i bjergene i Tyrol garantier.

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.





Ankomst*

Canyoning

canyoning-Aktivostrig.dk
Canyoning-Aktivostrig.dk

H2O-Adventures

Canyoning for hele familien.

Pris fra: 470 kr. voksne, børn 375 kr. for en familietur.

Du er på udkig efter en udfordring og ønsker at opleve noget særligt og spændende? Så er Canyoning det helt rigtige! her vil du prøve, rapelling, klatring, hoppe ned fra klipper, svømning osv. lad H2O-adventure hjælpe dig ned gennem kløfterne i det fascinerende landskab i St. Anton am Arlberg i Tyrol!

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud





Ankomst*

Mountainbike

Mountainbike, www.aktivostrig.dk
Mountainbike, med

H2O-Adventures

Mountainbike for hele familien.

Halvdagstur Pris fra: 390 kr. voksne og børn.

Vandløb, bjerge, blomster og cykler!

Hyggelige eller svedig? – H2O station i Ried im Oberinntal er udgangspunktet for mange smukke cykelstier.
Mountainbikes i alle størrelser, hjelme og barnestole kan lånes. På anmodning kan de også tilbyde guidede ture (fra begyndere til downhill tur)!
Man behøver ikke være en “cykel freak”,for at bruge H2O Adventure. De tilbyder ture for både begyndere, hvor nydelse af naturen er i højsædet, samt for rigtige professionelle, der er på udkig efter en sportslig udfordring.

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud





Ankomst*

Golf

Westendorf golf

Lech 9 hulsbane

Golf på en 9 huls bane.

Pris fra: 510 kr.

På den lille plads i den idylliske  Zugertal er de ni huller placeret på begge sider af Lech-floden. Naturen har allerede givet rutevejledningen. Op ad floden vender vi hovedet mod Rote Wand indtil Zugertobel. Efter den 3. tee, går fairway langs Lech  til Stierloch Bach og tilbage over fiskedammen og i mål ved “start”. En betagende og spændende nihullers bane.

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud





Ankomst*

Klatre

 

 

Klatresti Zell am Ziller, aktivøstrig.dk
Klatre med

H2O-Adventures

Prøv klatring.

Pris fra: voksne 170 kr. Børn 90 kr.

 I omkring seks meter i højde klatrer man på en bane.
Kræver en masse koordinering at klatrerne på denne bane. Balancering på træstammer og gang på rebstiger – Prøv denne bane.

Der er en passage med frithængende bøjler i slutningen af turen i en svimlende højde.
Prøv Turen gennem det høje tovværk i Verwall i selskab med ekspert/guider fra H2O.

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud





Ankomst*

Paragliding

para03

Paragliding med

Flight Connection Arlberg

Se St. Anton fra oven.

Pris fra: 900 kr.

 Flyv gennem skyerne i St. Anton!

Oplev gigantiske bjergmassiver, skjulte turkise bjergsøer og nyd den storslåede udsigt over den dejlige Arlberg regionen.

Flight Connection Arlberg driver et af bmvit (Forbundsministeriet for Transport Innovation og Teknologi) statsanerkendte charterflyselskab. Alle piloter flyver mindst fire år og har også en særlig licens for tandem flyvning

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud.





Ankomst*

Alpine coaster

Wally-Blitz Alpine Coaster.

Afstand fra St. Anton: 50 km

Kør ned ad bjerget på Wally-Blitz Alpine Coaster som leverer spænding for alle aldre. Den stejleste rutschebane tur i Alperne afgår fra toppen af Knittel Ski Lift i en højde af 1.200 meter med masser drejninger gennem skoven. Det forhøjede spor snor sig gennem skoven, mere end én kilometer med loops, kurver og hårnål kurver med hastigheder op til 40 km i timen. Designet med masser af op-og nedture, samt “Schmidten Tunnel”, det er en halsbrækkende tur ned ad bjerget med masser af spændende oplevelser.

Vi håber I vil have en god ferie, med masser af oplevelser og masser af aktiviteter. Vi vil gerne være behjælpelige med at finde andre aktiviteter samt hotel til jeres ferie.

Med venlig team aktivostrig.

Få 3 uforpligtende tilbud fra hotellerne i St. Anton





Navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din Telefon (skal udfyldes)

Din adresse

Dit postnummer

By

Antal voksne personer (skal udfyldes)

Antal børn og alder (skal udfyldes)

Ankomst (skal udfyldes)

Afrejse (skal udfyldes)

Emne

Fortæl os om der er nogle særlige ønsker

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt