Obergurgl-Hochgurgl

Obergurgl-Hochgurgl, Obergurgl, Austria

Looking for adventure

Ötztal fik et stort comeback efter det arkæologiske fund af fortidsmennesket “Ötzi” med en alder på godt 5000 år. Skisportsbyerne i Ötztal har for alvor kunnet mærke den internationale interesse omkring “Ötzi” og det har betydet noget for turismen i

Obergurgl-Hochgurgl, www.aktivostrig.dk

Obergurgl. Byen er en af Østrigs højest beliggende skisportsbyer og her finder man altid sne. På den anden side af Ötztal finder man det store kendte skisportssted Sölden og de to gletschere Tiefenbach og Rettenbach med skiløb året rundt. Obergurgl egner sig rigtig godt til familier med børn. da man ikke må køre i bil i byen. Langrendsløbere kan benytte løjperne i bunden af dalene.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det perfekte hotel til din ferie.

Fakta om byen

Område faciliteter

 • After ski
 • Bjergbestigning
 • Børneområde
 • Børneskiskole
 • Diskoteker
 • Fitness center
 • Langrend
 • Mountainbike
 • Paragliding
 • Restauranter
 • Ski-børnehave
 • Skibus
 • Snekanoner
 • Trekking
 • Wellness

Velkommen til aktiviteter i Obergurgl/Hochgurgl.

Vi har valgt ikke at ligge specifikke aktiviteter ind her, da hotellerne er dem der tilbyder forskellige aktiviteter så som – vandring, klatring samt mountainbike. Der ligger fantastiske hoteller med masser af wellness, så er man til lange vandreture og en tur i spaen og en by der er helt nede i tempo væk fra alt stress og jag så er det lige stedet.

Hvis man vil andre aktiviteter henviser vi til Sölden som ligger 15 min fra disse byer.

Otzta fik et stort come back efter det arkæologiske fund af fortidsmennesket Ötzi”” med en alder på godt 5000 år. Skisportsbyerne i Ötztal har for alvor kunnet mærke den internationale interesse omkring “”Ötzi”” og det har betydet noget for turismen i Obergurgl. Byen er en af Østrigs højest beliggende skisportsbyer og her finder man altid sne. På den anden side af Ötztal finder man det store kendte skisportssted Sölden og de to gletschere Tiefenbach og Rettenbach med skiløb året rundt. Obergurgl egner sig rigtig godt til familier med børn. da man ikke må køre i bil i byen. Langrendsløbere kan benytte løjperne i bunden af

I Obergurgl og Hochgurgl kan du nyde en unik alpin sommer med masser af mountain oplevelser. Landsbyerne i øvre Ötztal ligger i 1930 m’s højde over havets overflade, og udgør et vidunderlig paradis for erfarne bjergbestigere og eller blot turister med lyst til en flot trekking tur.

Et 5stjernet hotel, mere end tyve 4stjernede hoteller, pensionater og deluxe lejligheder venter dig i ObergurglHochgurgl, et internationalt kendt vintersportssted. Premium kvalitet, individuel flair, uimodståelig stemning, og champagnefyldt luft. SimpelthenDiamond of Alps”.

Obergurgl-Hochgurgl, www.aktivostrig.dk

ObergurglHochgurgl med gågader: ObergurglHochgurgl har indført reduceret trafik zoner og forbudt natlig trafik i Obergurgl for at sikre en fredelig og afslappende atmosfære både dag og nat. Gæsterne kan nyde et endnu mere romantisk ophold. Hvis du ankommer med din egen bil har du fri adgang til landsbyerne ved ankomst og afrejse.

 

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at få den perfekte ferie.

Et fantastisk hyggeligt område, med masser af gode pister, til både den øvede og til den mindre gode skiløber, et kanon skiområde som skal opleves.

Obergurgl-Hochgurgl, www.aktivostrig.dk

Hochgurgl ligger 2150 meter over havets overflade og har seks hoteller hvor af det ene er 5-stjernet, mens resten også betegnes som yderst komfortable hoteller. Dette gør, at din skiferie til Obergurgl/Hochgurgl bliver særdeles hyggelig og med en rolig stemning i byen. For snowboard interesserede findes der half pipe, quarter pipe og fun park.

Afterskiing, natskiløb eller ren afslapning?

Afterski kan foregå på flere måder alt efter hvad du lyster. Er du til fest og farver, så får du på din skiferie mulighed for at slå dig løs på flere forskellige barer og natklubber. Du kan også have det sjovt på områdets kælkebakker eller natskiløb, og er du mere til det afslappende, så besøg de stille vinterlandsbyer eller de vigtige vinterskisportsområder.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det helt rigtige hotel.

Pister i alt: 110km

Børne pister: 1 km

Blå pister: 35 km

Røde pister: 55 km

Sorte pister: 20 km

Lifter i alt: 24 i området

Slæbelifter: 10

Stolelifter: 9

Kabinelifter: 8

Pistekort

Obergurgl-Hochgurgl, vinter

Obergurgl-Hochgurgl

Obergurgl-Hochgurgl

Obergurgl-Hochgurgl, sommer

Obergurgl-Hochgurgl, Sommer

Få 3 uforpligtende tilbud fra hotellerne i Obergurgl-Hochgurgl


  Navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din Telefon (skal udfyldes)

  Din adresse

  Dit postnummer

  By

  Antal voksne personer (skal udfyldes)

  Antal børn og alder (skal udfyldes)

  Ankomst (skal udfyldes)  Afrejse (skal udfyldes)  Emne

  Fortæl os om der er nogle særlige ønsker

  Der er ingen kommende begivenheder.