Canyoning

Sölden, Austria

€0,00

Hvad er Canyoning?

Canyoning er en fantastisk måde at opleve den østrigske natur på. Sporten går ud på at bevæge sig gennem kløfter – ofte, men ikke nødvendigvis, langs en flod. Østrig er et land som byder på netop den rigdom af større og mindre klippeformationer og floder, der giver gode forhold.

Aktiviteten indebærer ofte et element af klatring, rappelling og udspring.

Canyoning,www.aktivostrig.dk
Canyoning, www.aktivostrig.dk

Østrig byder landskabsmæssigt på perfekte betingelser for et eventyr. Bjergbække har fræset smalle kløfter ind i klipperne og tordner ned i afgrunden. Kom og vær med på holdet.

Med passende udstyr og uddannede guider går det i Østrig gennem næsten uberørte kløfter, midt igennem vandfald, ved tov over mos-bevoksede klippevægge, med spring i forfriskende pools. Ved at fire sig ned, klatre ned, springe, kure, svømme og ofte endog dykke gælder det om at overvinde klippevægge, der er skåret dybt ind i bjerget og poleret glatte af vandet. Takket være neoprendragten fryser man ikke på en canyoning-tur. Kun fødderne bliver af og til kolde ved spring i en naturlig bjergpool, eller når man firer sig ned bag et vandfald.

Begynder eller øvet

Alle med en normal kondition kan være med. Guiderne stiller udstyret til rådighed: Tov, karabinhager, dragter og hjelme og inddeler deltagerne i grupper efter erfaringstrin. Takket være landskabet med masser af kløfter i hele Østrig er der muligheder nok for at starte på et eventyr.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe med at finde den perfekte by med det perfekte hotel der passer til dine behov.

Aktivitets video

Canyoning i Østrig

Canyoning i Østrig

Canyoning i Østrig

Canyoning i Østrig