Langrend Seefeld

Seefeld, Austria

€0,00

Langrend i Seefeld.

Østrig er mere end bare alpint skiløb. Seefeld som ligger på en solrig højslette i 1.200 meters højde, tilbyder ideelle betingelser for langrend. Med over 250 km perfekt præparerede løjper for både klassisk- og skatingfan, finder alle fra begyndere til langrends-proffer, ung og gammel, deres yndlingsspor. De mange specielle løjper, som de belyste natløjper, hundeløjper og specielt tilpassede løjper for kørestolsbrugere giver alle mulighed for at komme ud og opleve denne flotte aktivitet. Langrend er ikke bare en sund sport for kroppen, men også den perfekte måde at opleve det fantastiske alpine landskab. I den stille og vinterlige natur får hovedet mulighed for at koble hverdagen fra og lægge stresset bag sig. De mange soltimer der allerede i begyndelsen af ​​januar gør sig gældende, fylder “energitanken” op. Langs løjperne ligger små hyggelige hytter og kroer, der lokker med fantastisk lokal mad og drikkevarer. Vi anbefaler dig at prøve en “Apfelstrudel” og en “Almdudler”, som er Østrigs svar på en æblekage og deres helt egen sodavand produceret på urter. 

“Après ski” er ikke kun forbeholdt dem, der kører på alpine ski. I Seefeld tager du næsten ikke dine langrendsski af før du kan dumpe ned i en liggestol med en øl i hånden, god musik og godt selskab.

I løbet af vinteren har regionen flere store sportsbegivenheder som Visma Ski Classics “Kaiser Maximilian Lauf”, “Nordic Combind Triple” og “Ganghoferløbet” i Leutasch. I 2019 var Seefeld ligeledes vært for VM i de nordiske discipliner.

Byen er en mindre by der byder på rolig atmosfære, hvor wellnesshoteller veksler med gode lejlighedhoteller og almindelige hoteller. Nattelivet er præget af både diskoteker, vinbarer og værtshuse.

Byen tilbyder mange forskellige aktiviteter, for både voksne og børn og www.aktivostrig.dk anbefalder gerne dette sted til en god og aktiv ferie både sommer og vinter.


Besøg Seefeld online http://www.seefeld.com 

Langrend i Seefeld.

Olympiaregion Seefelds store langrendsområde byder på både klassiske og skøjteløbsspor, der dagligt er friskplejede.

Ud over de traditionelle baner kan regionen også prale af specielle spor, herunder 44 kilometer kvalitetsvurderede stier til adaptiv nordisk skiløb, to flodbelagte spor til natski og et hundevenligt spor for mindeværdigt langrend mod en Af Tyrolens mest fantastiske bjerg baggrunde.

Seefeld er byen man skal tage til hvis man vil dyrke langrend på sin ferie.

Se kortet over langrendsområdet – klik her

Her er de 10 bedste langrends ture – klik her

Langrend i Seefeldd

Langrend i Seefeld