Via Ferrata

Sölden, Austria

€0,00

Via Ferrata

Hvad er Via Ferrata.

Via ferrata, er en beskyttet klatre rute som findes i Alperne og visse andre steder. Essensen af en  Via Ferrata er et stålkabel, der løber langs ruten som er fastgjort til klippen. Ved hjælp af  via ferrata kit, kan klatrere sikre sig til kablet, hvilket begrænser ethvert fald. Kablet kan også bruges som støtte til klatring, der er også klatra hjælpemidler, såsom jern trin, pinde, udskårne trin og endda stiger og broer.  De tilbyder den relativt uerfarne et middel til at nyde dramatiske positioner og adgang til vanskelige toppe, som normalt er forbeholdt den erfarende  bjergbestiger. Omvendt har de beskedne krav til b1udstyr, evne til at gøre dem solo, og potentiale til at dække en masse af jorden, betyder, at via ferratas kan også appellere til mere erfarne klatrere.

Via ferratas kan variere i længde fra korte ruter som tager mindre end en time, til lange, krævende alpine ruter, der dækker en betydelig afstand og højde (1000 meter til 3.300 meter).

Aktivøstrig.dk anbefaler gerne dette til hele familien, da det er en sikker måde at klatre på, selv på de stejleste klipper. Det er en god aktivitet for hele familien, og man kan vælge forskellige sværhedsgrader.

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde hotel samt aktiviteter til din sommerferie.

God Ferie 🙂

Aktivøstrig.dk anbefaler gerne disse steder og vil gerne være behjælpelige med at finde hotel samt andre aktiviteter til ferien.

Sølden har nogle fantastiske ruter som vi har været så heldige at prøve. Vores guide Matias fra www.rafting-oetztal.at  

tog os ud på nogle fantastiske flotte og lidt skræmmende ruter, men klart en helt utrolig oplevelse. – også for hele famillien.

Aktivitets video

via ferrata

Via ferrata

Via Ferrata i Østrig

Via Ferrata i Østrig