Region Seefeld – Tirols Hochplateau

Seefeld, Austria

Looking for adventure

Region Seefeld – Tirols Hochplateau.

Seefeld er hovedbyen i Region Seefeld – Tirols Hochplateau, men der er flere hyggelige byer i området. Leutasch er et blomstrende landskab med adskillige hoteller, pensioner og ferieboliger fordelt i en 16 km lang dal nogle kilometer fra Seefeld by. Er du til rolige og flotte naturoplevelser, sommer og vinter, kan Leutasch anbefales. Du finder hoteller fra både Leutasch og Mösern / Buchen, Reith og Schanitz på den samlede hotelliste.

Mösern / Buchen er placeringsmæssigt beliggende kun få kilometer fra seefeld by men på den side der sikrer den fuldkommen betagende udsigt over Inndalen med Inn floden og og de omliggende bjergmassiver. Mösern / Buchen råder over færre hoteller, pensioner og ferielejligheder, men hvad angår luksus, indretning og naturoplevelser kan de sagtens følge med. Tæt på Mösern / Buchen finder du desuden en 18 hullers alpe-golfbane, Golfclub Seefeld Wildmoos, af meget høj kvalitet.

Kun 3 km syd for Seefeld by ligger Reith, en hyggelig lille forstad til Seefeld. Oplevelsesmæssigt deler Reith meget med Seefeld, men præsentationen af det ‘første hotel for bier’ i Østrig er Reith alene om. Desuden er der også fra Reith en betagende udsigt over Inndalen.

Nord for Seefeld by ligger Scharnitz som indgangen til Karwendel-dalen der rummer Naturpark Karwendel, der er den skønneste og største naturpark i de østlige alper. Naturen her er afvekslende mellem blomstrende enge og de mere rå klippefremspring, der kan opleves ved at følge Adlerweg sporet, der er en del af den legendariske Karwendel-march. Schnarnitz tilbyder adskillige hyggelige inskvarteringsmuligheder.

Seefeld er Østrigs langrendscentrum med over 500 km langrendsløjper med både klassisk og skating. Seefeld har været hjemsted for olympiske konkurrencer i langrend og skiskydning og der afholdes ofte World Cup stævner. Det er således også muligt at afprøve sine evner til skiskydning på anlægget med 11 skydebaner.

Der findes også alpine udfordringer på de i alt 37  km pister, 34 lifter, i alle sværhedsgrader i det smukke område ved Rosshütte. Kombinationen af langrend og alpint skiløb er en spændende mulighed for familier og grupper med delte ønsker.

Ud over at være et spændende vintertilbud er Seefeld også et fantastisk tilbud i sommersæsonen, hvor der bydes på flere spændende tilbud bl.a. er cykling og mountainbiking blevet meget populært i området, bl.a på grund af mulighederne for at leje alm. cykler, mountainbikes og e-cykler, så alle nu kan følges ad, bl.a på de “planlagte” ture fra landsby til landsby på “jagt” efter specialiteter og lokal sund mad.

Er man ikke til cykler o.l er der utallige muligheder hiking eller blot spadserture i det afvekslende landskab, med udfordringer af varierende grad, fordelt på de udlagte turstier på i alt 650 km.

Ønskes der specielle udfordringer anbefaler Aktiv Østrig Via Ferrata med 200 sikrede ruter eller Klatring.

For golfere anbefaler vi Golfclub Seefeld Reith, en dejlig 9-hullers bane eller Golfclub Seefeld-Wildmoos en spændende alpin juvel på 18 huller

 

 

Seefeld, www.aktivostrig.dk

Seefeld by er en mindre by der byder på rolig atmosfære, hvor wellnesshoteller veksler med gode lejlighedhoteller og almindelige hoteller. Nattelivet er præget af både diskoteker og flere barer og weinstuben.

 

Seefeld tilbyder mange forskellige aktiviteter, for både voksne og børn og www.aktivostrig.dk anbefalder gerne dette sted til en god og aktiv ferie både sommer og vinter.

 

Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det perfekte hotel til din ferie.

Paragliding

 

para03

Paragliding med Eagle Air Academy.

Paragliding i Seefeld

Pris fra: 490 kr

Menneskelig Eagle Air Academy

Menneskelig Eagle Air Academy – tandem paragliding fly og paragliding kurser i Seefeld.

Forestil dig – du står på et bjerg, du føler vinden omkring dig og en følelse af absolut frihed; du opsuger naturens skønhed og dit sind er fyldt med ro
Flyv med en certificeret paragliding instruktør og nyd øjeblikket. Som tandem passager kan du nyde et enestående fugleperspektiv af Seefeld.
De flyver:
– Hver dag, hvis vejret tillader det
– Med børn i alderen ca.. 4 år og derover (vægt:. Min 20 kg (45 lbs))
– med voksne i alle aldre med en maksimal kropsvægt på 120 kg (. ca 265 lbs)

Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


  Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

  Golf

   

  golf-westendorf-3Golf i Seefeld.

  Golf i Seefeld

  Pris fra: 375 kr.

  18 huls bjergbane, længden er fra:

  Gul 5217

  Hvid: 5894

  Golfbanen Seefeld Wildmoos betragtes som en juvel blandt alpine golfbaner. Golfbanen er mere end 40 år og tegnet af, arkitekt Donald Harradine. En betagende udsigt over toppene og bjergkæder i Karwendel og Wetterstein bjergene. På trods af højden på 1300 m er fairways og greens i top kvalitet. For ældre eller ganghandickapte spillere er der e-trollies og elvogne. Tyrolsk hygge karakteriserer det smukke klubhus i alpin stil.

   

  Udfyld formlen og få et uforpligtende tilbud


   Ankomst* [datetime* datetime-700 date-format:mm/dd/yy time-format:HH:mm Ankomst 6/40]

   Alpine Coaster

   Mieders Alpine coaster.

   Afstand fra Seefeld: 33 km.

   Ahhh … sommerferier på Mieders,. Netop disse ord bringer visioner af sjov og friluftsliv til alle. Vi anbefales kraftigt er en downhill tur på Mieders Alpine Coaster, det stejleste spor i Alperne-du vil køre ned til dal omgivet af den smukke bjerglandskab. Banen er en 2800 meter bane, gennem skoven, og ned ad bjerget i individuelle coaster biler. Udstyret med ruller og bremser vil du suse ned af bjerget. Køren har fuld kontrol over hastigheden som kan komme op på 42 km i timen. Denne alpine coaster har 40 hårnålesving og er forhøjet fra jorden som en rutschebane. Dette er i sandhed en unik attraktion.

   Contact

   Serlesbahnen Mieders
   Waldrasterweg 1
   6142 Mieders
   +43.5225.62776-0
   +43.5225.62776-4
   info@serlesbahnen.at
   www.serlesbahnen.at (German)

   Vi håber I vil have en god ferie, med masser af oplevelser og masser af aktiviteter. Vi vil gerne være behjælplige med at finde andre aktiviteter samt hotel til jeres ferie.

   Med venlig team aktivostrig.

   Seefeld

   Seefeld er en utrolig hyggelig by også om sommeren og der er mange forskellige tilbud. Seefeld lægger stor vægt på Trekking, og har et fantastisk kort Klik her

   Gæster i alle aldre kan nyde aktiver hele dagen, oplevelser på floden via riverrafting, eller hvad med at leje en cykel og cykle op i bjergene.

   Seefeld, www.aktivostrig.dk

   Bueskydning er også meget udbredt i Seefeld.

   Samtidig er der mange aktivitets-legepladser til det yngre publikum.

   Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at få den perfekte ferie.

   Seefeld

   Der er et fantastisk hyggeligt skiområde der byder på rigtig mange oplevelser på de lidt over 40 km pister, lige fra den meget erfarende skiløber som gerne vil ud og løbe off pist til nybegynderen som gerne vil have lidt flade nedkørsler.

   Seefeld, www.aktivostrig.dk

   Seefeld er kendt for at være Østrigs langrendshovedstad med sine i alt 238 km langrendsløjper, gør det Seefeld til et af de største langrendsområder i Alperne. Seefeld er en god destination for familier eller folk, der ønsker rolige omgivelser, lette pister og langrend på deres skiferie, evt. i kombination med alpint skiløb

   Aktivøstrig.dk benytter tit dette fantastiske område til en skitur.

   Lad www.aktivostrig.dk hjælpe dig med at finde det helt rigtige hotel.

   Pister i alt: 37 km

   Børne pister: (6) km

   Blå pister: 19 km

   Røde pister: 15 km

   Sorte pister: 1 pist

   Lifter i alt: 20 i området

   Slæbelifter: 18

   Stolelifter: 5

   Kabinelifter: 2

   Pistekort, Hippach

   Seefeld, www.aktivostrig.dk

   Interaktivt Pistekort

   Seefeld, www.aktivostrig.dk

   Seefeld

   Seefeld

   Vinter i Seefeld

   Golf i Seefeld

   Få 3 uforpligtende tilbud fra hotellerne i Seefeld


    Navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Din Telefon (skal udfyldes)

    Din adresse

    Dit postnummer

    By

    Antal voksne personer (skal udfyldes)

    Antal børn og alder (skal udfyldes)

    Ankomst (skal udfyldes)    Afrejse (skal udfyldes)    Emne

    Fortæl os om der er nogle særlige ønsker

    Events i Seefeld

    Der er ingen kommende begivenheder.